B-KÖRKORT

Ett bilkörkort är för många nyckeln till frihet, att kunna ta dig dit du vill, när du vill. Om målet är skola, jobb, nöjen eller någon annanstans dit du vill spelar ingen roll vi hjälper vi dig till ditt mål. För att ta b-körkort behöver du genomgå två steg , ett där du ska visa att du kan hantera fordonet i trafiken och att du kan köra med gott omdöme på ett trafiksäkert sätt. Det andra är att du ska visa att du kan tillämpa dina teoretiska kunskaper i praktiken.

VI ERBJUDER DIG

Inskrivning

Vid inskrivning så hjälper vi dig med bland annat synundersökning och ansökan om körkortstillstånd. Du får också möjligheten till att köpa något av våra paket eller enbart körlektioner, böcker och inloggning till Elevcentralen.

Körlektioner

Där du får öva på alla nödvändiga moment så att du alltid är självsäker i trafiken oavsett vilka förutsättningar du ställs inför. En körlektion är på 50 minuter. Hur många lektioner som du kommer behöva är individuellt, då det beror på flera faktorer t.ex. hur intensivt du har möjlighet att träna, dina teoretiska kunskaper, hur mycket du har möjlighet att öva privat. Efter några körlektioner kan vi göra en bedömning och ge dig en plan för att nå ditt körkort.

Teori

Få det teoretiska utbildning du behöver för att klara teoriprov samt alltid vara säker på att kunskap du förvarat hos oss ger dig bästa förutsättningar i trafiken. Det finns många inlärningsmetoder och vilken metod som passar just dig vet du troligen bäst själv. Vi erbjuder olika metoder, och till din hjälp har du böcker, onlinetester med frågor. Självklart kan du fråga din trafiklärare om hjälp med.

TIDER VI FINNS FÖR DIG

Du kan ha körlektion enligt överenskommelse med oss måndag till torsdag mellan 08:00 och 19:00, fredagar mellan 08:00 och 16:00 samt helgen enligt överenskommelse. Vi har även teori varje vecka.

VÅRA BILAR – VW GOLF

Vår övningsbil Golf 8. Vi har givetvis tagit hänsyn till att våra övningsbilar ska vara säkra, lättmanövrerade och ha hög komfort som skapar tillsammans med vår utbildning de bästa förutsättningarna för dig som ska skaffa B-körkort.

Varför City Trafikskola i Kalmar?

Hos oss får du en gedigen körutbildning där teori på körskola varvas med körlektioner på landsväg och i stadstrafik.

Vi erbjuder även intensivutbildning året runt och försöker alltid anpassa intensivutbildningen efter dina förutsättningar, förkunskaper och önskemål. Vi har konkurrenskraftiga priser, vet att en bra utbildning måste vara individanpassad då alla har olika förutsättningar och ser till att DU får det utbildning DU behöver.

Kontakta oss idag så kan vi tillsammans planera din utbildning!