INTENSIVUTBILDNING

Vi erbjuder intensivutbildning året runt och försöker alltid anpassa intensivutbildningen efter dina förutsättningar, förkunskaper och önskemål. Vi lägger tillsammans upp en utbildningsplan med dig, så att utbildningen förutsätter det du önskar. Intensivkurs är den snabba vägen till ett körkort.

VI ERBJUDER DIG
Inskrivning

Vid inskrivning så hjälper vi dig med bland annat synundersökning och ansökan om körkortstillstånd. Du får också möjligheten till att köpa något av våra paket eller enbart körlektioner, böcker och inloggning till Elevcentralen.

Körlektioner

Där du får öva på alla nödvändiga moment så att du alltid är självsäker i trafiken oavsett vilka förutsättningar du ställs inför. En körlektion är på 50 minuter. Hur många lektioner som du kommer behöva är individuellt, då det beror på flera faktorer t.ex. hur intensivt du har möjlighet att träna, dina teoretiska kunskaper, hur mycket du har möjlighet att öva privat. Efter några körlektioner kan vi göra en bedömning och ge dig en plan för att nå ditt körkort.

Teori

Få det teoretiska utbildning du behöver för att klara teoriprov samt alltid vara säker på att kunskap du förvarat hos oss ger dig bästa förutsättningar i trafiken. Det finns många inlärningsmetoder och vilken metod som passar just dig vet du troligen bäst själv. Vi erbjuder olika metoder, och till din hjälp har du böcker, onlinetester med frågor. Självklart kan du fråga din trafiklärare om hjälp med.

 

Målet med intensivutbildningen

Vi vill skapa målet om att du ska utföra din utbildning inom 2 veckor…….

Vill du boka in intensivutbildning?

Kontakta oss, så hjälper vi dig att boka in!